Bruk av informasjonskapsler (cookies) og personvern

Personvernerklæring

Alt Inn Inkasso AS
https://altinninkasso.no/

Alt Inn Inkasso behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

1. Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger?

Alt Inn Inkasso AS (org. no. 892 809 062) har et overordnet ansvar for behandling av personopplysninger som samles inn på nettsidene altinninkasso.no.


2. Hvordan behandles personopplysningene?

Informasjonen vi får gjennom vår nettside blir brukt til å utbedre våre nettsider, for å sende relevant informasjon til våre brukere, og for å kontakte personer som ønsker å komme i kontakt med oss ved å bruke kontaktskjema eller nyhetsbrev påmelding.


3. Hvor får dere opplysningene fra?

Vi får informasjon fra kontaktskjemaene på vår nettside, nyhetsbrev og analyseverktøyet Google Analytics.


4. Deles opplysningene til tredjeparter?

Vi bruker verktøy til å analysere trafikk på nettsiden og levere informasjon. Vi deler ikke informasjonen med andre enn våre tredjepartsleverandører listet under.

Vi deler ikke personlig identifiserende informasjon med noen av disse tjenestene, hvis du har oppgitt oss din kontaktinformasjon. Informasjon om deg er kryptert og lagret trygt hos Alt Inn Inkasso. Vi er underlagt og følger det norske lovverket. Vi respekterer våre besøkende eventuelt ønske om å få innsyn, endret eller slettet personopplysninger.

Analyse: 

Google Analytics

Annonsering:

Google Adwords
Facebook/Instagram
LinkedIn
Mailchimp


IT-leverandører/systemer:

Digitalocean
Vidi AS


5. Hvor kan jeg leser mer om personvernsopplysningene til deres tredjeparts leverandører?

Følge linkene under og les mer om personvernsopplysningene til våre tredjeparts leverandører:

Digitalocean
Google cloud
Google analytics
Google Ads
Mailchimp
Facebook/Instagram
Linkedin


6. Hva er informasjonskapsler/cookies?

altinninkasso.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler. Disse blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Du kan når som helst avvise lagring av informasjonskapsler, men dette kan påvirke funksjonaliteten.

Bruk innstillingene i nettleseren din, for å godta informasjonskapsler på nettsiden. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. I innstillingene til nettleseren finner du også en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret, slik at du kan få oversikt og eventuelt slette uønskede informasjonskapsler.

Nettvett.no kan du lese mer om hvordan du kan sette nettleseren din til å akseptere eller avvise informasjonsskapsler.


7. Hvordan behandles (slettes og arkiveres) opplysningene?

Kontaktopplysninger mottatt gjennom nettsiden https://altinninkasso.no/ lagres så lenge du er kunde hos oss eller til du ønsker at vi skal slette opplysningene vi har lagret om deg. Du som bruker av våre nettsider har rett til å kreve innsyn i personopplysningene, som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Informasjon slettes/redigeres på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter. Kontakt oss på epost: post@altinninkasso.no eller telefon: 41 700 640 om du ønsker at opplysningene skal redigeres eller slettes. Du kan selv melde deg av vårt nyhetsbrev med å klikke på en link i bunnen av nyhetsbrevet.


8. Hvilke rettigheter har den registrerte?

Enhver som spør, har rett til innsyn i egne opplysninger som er registrert hos Alt Inn Inkasso AS.


9. Hvordan sikres opplysningene?

Alt Inn Inkasso AS har etablert rutiner og retningslinjer for å sikre dine opplysninger, og for å sikre at at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger.


10. Kontaktinformasjon

Alt Inn Inkasso AS

Telefon: 41 700 640
E-post: post@altinninkasso.no
Post- og besøksadresse:
Slåtthaugveien 17
5222 Nesttun