Om oss

Effektive og brukervennlige inkassotjenester

Alt Inn Inkasso AS er et fullservice inkassobyrå og har spesialisert oss på effektive innfordringsløsninger og brukervennlige digitale løsninger. Vårt mål er enkelt; å tilby de mest omfattende og profesjonelle innfordringstjenestene som mulig for våre kunder.

Totalleverandør av innfordringsløsninger

Vårt mål er å hjelpe deg til bedre likviditet gjennom effektive innfordringsløsninger. Våre kunder får alltid tilgang til fast saksbehandler og vår kundeweb, der de kan holde seg oppdatert på alle pågående saker og hente ut rapporter og statistikk. Vi har 20 års erfaring fra inkassobransjen og alle våre saksbehandlere er autorisert og har personlig inkassobevilling.

Har du også behov for en regnskapsfører i Bergen eller Oslo? Vi samarbeider tett med regnskapsbyrået Vangdal Regnskap AS, noe som gjør at vi kan tilby våre kunder en totalløsning innenfor inkasso, økonomistyring, og regnskap.

Historien

Alt Inn Inkasso AS ble startet av Tarjei Vangdal og Morten Pettersen. Vangdal hadde gjennom driften av regnskapsbyrået Vangdal Regnskap AS lenge sett kundenes behov for innfordringstjenester og likviditetsstyring. Pettersen hadde på dette tidspunktet 10 års erfaring fra lederstillinger i andre inkassobyråer og hadde et ønske om å starte egen virksomhet. I 2008 så Alt Inn Inkasso AS dagens lys og har siden da vokst til å bli en ledende aktør innenfor innfordringstjenester på Vestlandet. Vi har i dag ca. 200 aktive kunder spredt over hele landet innenfor mange ulike bransjer.

Kvalitet, seriøsitet, og trygghet

Velger dere å la oss ta hånd om deres utestående fordringer kan dere være trygg på at arbeidet utføres i henhold til lover og regler og i tråd med god inkassoskikk. Vår målsetning er at de kunder dere sender til inkasso også skal være deres kunder etter at vi har ferdigbehandlet saken her. Vi har lang erfaring fra inkassobransjen og det faktum at alle våre saksbehandlere har personlig inkassobevilling sikrer trygget og kvalitet i innfordringsarbeidet. Våre medarbeidere deltar jevnlig på kurs som sikrer at vi er oppdatert på endringer i lover og regler til enhver tid.

Effektive og tilpassede dataløsninger

Vi har i dag flere tilpassende løsninger mot de mest brukte økonomisystemene i markedet. Dette innebærer sømløs overføring av saker til inkasso og utveksling av innbetalinger. Disse løsningene forenkler og effektiviserer innfordringsarbeidet både for våre kunder og oss. Tilsvarende løsninger utvikles fortløpende etter behov for andre økonomisystemer.

kontakt oss

Trenger ditt firma hjelp med purring og inkasso?

Vi har en svært høy løsningsgrad på våre saker. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud: